Індрі
 
а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь э ю я
 

Індрі

Індрі (Indri indri), ссавець сімейства індрієвих лемурів загону приматів. Довжина тіла 60—70 см , хвоста — 3—6 см . Кінцівки, особливо пальці, кисті і стопи подовжені, голова маленька. Колір шерсті дуже мінливий — від чорного до майже білого. Мешкає в гірських районах Мадагаскару на висоті близько 1800 м-код . Живе на деревах, веде смерковий спосіб життя. Харчується рослинністю. Вагітність 60 діб, народжує 1 дитинчати.

загрузка...